Turn that frown upside down

Bild från Antigua resan. 
 
Hej kära vänner!
Det var länge sedan. För att sammanfatta hur den senaste veckan har sett ut så har den varit gansk hektisk. Förra 
helgen var jag faktiskt i Sala med Anna och Anna. Det var trevligt att få en liten rundtur där, eftersom jag inte har varit inne i själva "staden" eller byn. Självklart är det alltid kul med bra sällskap också . Resten av veckan så var det mycket plugg som vanligt. Hade två presentationer och ett fysik prov. Vilket var lite stressigt men nu efter helgen så är jag lite mer avslappnad. I helgen så har jag varit på spa och hotel med Familjen och Familjen Samuelson. Det har varit så skönt och avslappnande. Jag fick massage och åt en massa god mat. 
Nu ska jag fortsätta pyssla med några tavelramar som ni antagligen kommer få se sedan!
 

1+1=0

Bild tagen utav mig.
 
Hej!
Herregud vad trött jag är, det är helt sjukt. Idag har det varit första dagen i skolan och redan efter första dagen så känner jag mig fysiskt och mentalt utmmatad. Detta beror på att ämnerna vi hade idag var idrott,teknik,fysik och kemi. För att kort förklara hur dagen har kännts säger jag bara, back to reality. Just nu sitter jag och moffar i mig pizza samtidigt som jag försöker plugga inför mitt digitaltekniks prov vilket är på fredag. Det lättar iallafall upp med 
att lyssna på Resolution av Matt corby. Den är så himla bra, hoppas ni får en grym kväll!
 

Simply orange

Bild tagen av Anna.
 
Hola!
Idag har det varit en fullspekad dag med Anna, vi har fotat och gjort massa annat. känner mig helt ärlig utmattad efter allt fotande det tar mer på krafterna än vad man tror haha eller så kanske det bara är att jag är lat efter all julmat... Ikväll ska vi iallafall få lata oss . Vi ska snart åka och hyra film och sedan laga Gino. Får äta choklad idag igen. Jag har ätit alldeles för mycket choklad nu under jullovet vilket påverkar min hud. Men visste ni att choklad faktiskt kan motverka acne? Jo de är nämligen så att om man äter rätt mängd av 70%+ så kan man få finare hy. Så med det lilla tipset för alla chocklad älskare säger jag ha en god fortsättning, kram!
 

Nytt år

 
Bilder tagna utav mig från de senaste dagarn.
 
Hej!
Hoppas att ni hade en bra nyårsafton och ett bra start på året. De senaste dagarna har jag spenderat i stugan. Det
har varit super kul och mysigt,  jag har njutit varje sekund. lite tråkigt att komma hem till ett helt grådaskigt väder. Så för att jag inte ska tänka på det usla vädret ska jag gå och ta mig ett bad och ska andvända shoot for the stars från Lush. Man måste bara älska Lush bad bomber, hörs så länge!