Blåeld

Bild tagen utav mig. 
 
Stress, har fått så mycket gjort idag. Bland annat mitt chassi i tekniken. Är väldigt trött just nu och känns som att
jag har gäspat hela dagen, men om två veckor är det påsklov. Det är också sommarlov om cirka två månader vilket känns helt sjukt. Nu ska jag packa och kolla på gossip girl, cheerio! 
 

Yesterday

Bilder tagna utav Anna. Blus/Vero mode, Kjol/Asos, Kappa/vintage. 
 
Hej! jag överlevde presentationen i skolan som var inför föräldrar och några politer, vilket kändes bra. Igår var 
jag med Anna, vi tog en promenad på framnäs och bara tog det lungt. Jag åt också årets första jordgubbar vilket
var så himla gott. Jag har pluggat som en blådåre idag inför prov. Nu har jag tänkt att vår städa garderoben lite och försöka förneka att nästa vecka ska komma. Ha det grym!
 

Tisdoug

Bild tagen utav mig
 
Hejsan! nu kan man höra fåglar kvittra och barn skrika på stutsmattor, vilket bara kan betyda en sak. Nu är det vår äntligen! imorse hade vi fyspass på idrotten igen, men dagen blev bättre då vi fick gratis våfflor på lunchen. Det är ju faktiskt våffeldagen idag. Vi hade också prov presentation idag, vilket gick väl helt okej. Till mellis kände jag för att lyxa till det lite, gud det här låter som en himla reklam hehe. Jag åt iallafall det som är här ovan. Nu ska jag plugga en massa fast att jag inte har någon direkt motivering, ha en bra kväll!
 

Keep moving forward

Bild tagen utav mig
 
Hej! i morse fick jag höra att mitt prov var inställt för andra gången, kändes ganska så surt. Efter skolan idag gick jag och fika med Anna E och Anna H. Vilket var super mysigt som vanligt. Jag provade då också en aloe vera dryck. Men skulle inte rekommendera det för det smakade ganska skumt. När jag kom hem så pluggade jag, och jag blev nyss klar med det så ny blir det lite glee, ha det bäst!
 

Orörlig

Bild tagen utav mig
 
Hej! hoppas att ni har haft en bra helg. Min helg gick vädigt fort nyss var det fredag och nu är det söndag. I helgen har jag varit i stugan. Det har varit jättemysigt och precis vad ja behövde för att överleva veckan som kommer. Har nämligen prov imorrn och en massa annat den här veckan. Nu ska jag ta en dusch, ciao! 

Afterlife


   Bilder från eftermiddagen!
Hej! Då var det äntligen fredag! I dag har jag träffat Frida vilket var himla kul och jag hade inte träffat henne på så länge. Just nu sitter jag i bilen och lyssnar på bästa Matt Cobry, så sjukt bra. Ha en fin fredag!

Untitled

Bild tagen utav mig
 
Hej! just nu snöar det som sjutton ute och här sitter jag och äter glass vid tumblr. "the cold never bothered me anyway". Är så sjukt trött, men får tänka på att det bara är ungefär 43 skoldagar kvar till sommarlov! det blev ingen träning för mig idag vilket var lite trist. Nu ska jag snart ta en dusch, bye!

Flash

Bild tagen utav mig.
 
Hej!
Dagen började imorse med high intensity training på idrotten. Gick dock sen direkt och köpte ben and jerry och godis, vilket jag så hade förkänat. Vi hade dock ingen riktig lekton idag efter det man fick göra vad som behövdes. I eftermiddags var jag också på besök med skolan på ABB inne i stan och fick veta mer om hållbara energisystem. Vilket vi typ jobbar med i våra projekt. Här ovan är vad jag haft på mig idag. Nu ska jag äta världens godaste kycklinggryta, ha en bra kväll!
 

Don´t forget that what you see isn´t all there is

Bild från stugan
 
Tjing! då var det måndag igen. Mitt prov jag skulle idag blev inställt lite surt efter helgens priotiteringar. Annars har 
dagen varit som vanligt. Nu när det börjar närma sig vår har jag börjat titta på högklackade skor till sommarn/våren. Det ända bekymmret är att det finns så sjuk många olika jag vill ha! men jag ska försöka få ner mängden till två stycken. Vi får se hur det går. Nu ska jag kolla på The carrie diraes och äta sorbe!, ha det toppen!

Nostalgi

Bild tagen utav Matilda
 
Hej! min uppdatering har varit urusel den senaste tiden. Nu har alla stora projekt börjat i skolan vilket tar upp 
en del av min tid. I helgen har jag pluggat kemi inför ett prov också. Men det var inte det ända jag gjorde igår, jag var också på föreställningen Livat i parken. Det kanske inte var den bästa buskis jag varit på men allt hade en sådan nostalgi känsla över sig. Det var så kul att se människorna i verkligheten som har varit en del av mitt liv när jag var liten. Så på så sätt var det jättekul. Nu ska ja fortsätta med mitt försök till pluggning, ha det bäst!
 

Springtime

 
Bilder tagna utav mig. 
 
Hej, här är ett litet kort inlägg! Nu har äntligen våren kommit och det känns så skönt! önskar att jag kunde
vara ute hela dagarna. Igår var jag hemma och mådde inte alls så bra, kännde mig väldigt förskyld och hade lite
feber. Idag är det dock lite bättre. Just nu håller jag på att söka sommarjobb och plugga. Ha en toppen helg!

Lite nytt

Bilder tagna av mig
 
Hej! 
Har idag har jag äntligen hittat min minneskortsläsare efter en veckas letande, börjde börja hålla reda på saker och 
thing. Idag har det varit en helt vanlig dag, jag har börjat i skolan igen och det är som vanligt full rulle. Just nu sitter jag och äter sorbe vilket är så himla gott och snart tänkte jag fixa en fransk manikyr. Jag har nyss införskaffat en french liner penna. Vilket jag högt rekomenderar för det är väldigt smidigt. Tidigare i veckan köpte jag också de två toppar här ovanför.
Jag har äntligen gjort klart mina tavlor/anslagstavlor och fått upp dem på väggen. Jag tyckte det blev väldigt gulliga och fotorna kommer säkerligen bytas ut lite när jag känner för det. Nu ska jag hämta mer sorbe, ha det bra!