Höstens alla färger

Bilder från helgen. 
 
Hej!
Här ovanför ser ni bilder från stugan och på mina nya crystal bullets. De var lite mindre än vad jag hade trott 
men jag gillar dom ändå! Just nu är jag super trött för att jag sov bara ungefär fem timmar i natt. Men det var bara för att igår var det den årliga tjejkvällen på abb och då fick man äta middag och sova över på skolan. Vi körde också femkamp. Snart ska jag äta middag och sen ska jag bara ta det lungt. Ha en bra kväll!
 

Leave your fear behind

 
Hej! 
Hoppas att ni har haft en toppen vecka. Igår var jag med Anna och vi fotade lite, vilket var kul . Idag har det typ varit en helt vanlig dag förutom att vår basgrupp hade "Festisfredag"  , och det betyder att vi i basgruppen tog med kakor åh festis. Sendan hade vi piknik på kontoret. Så det var lite roligt! Just nu sitter jag och kollar på The great gatsby, den är så himla bra, rekomender att man ser på den!
 

Lördagsmys

Bild tagen av mig.
 
Hej!
Hoppas ni har en bra helg! Idag har jag pluggat en massa, men jag har också träffat Frida en kortis. Det var kul för jag hade sätt henne på ett tag! Just nu sitter jag bara och myser, men om en stund ska plugga och pyssla med lite annat. En låt jag har nördat de senaste dagarna är young and beautiful av lana del rey, så den låten tipsar jag om. Ha det bra!
 

Fools

Bild tagen av mig.
 
Hej alla fina!
Idag har det varit en väldigt skön dag, för idag hade vi halv studiedag! så på lunchen idag åkte jag och några
från klassen och åt på spicy hot. Sen har jag också vikt några origami tranor idag som ni kommer få se när de
är klara. Nu ska jag äta middag, ha det bäst!
 

Cold hands, warm heart

Bild tagen av mig.
 
Halloj!
Nu är det äntligen fredag! och för en liten stund sedan kom jag hem från skolan. Just nu sitter jag och myser/läser i mitt fönster. Jag tänkte åka ner och kolla på nollningen på stan men när jag känner mig så förskyld och trött .Så stannnar nog hemma och kollar på gossip girl och moffar chips istället! Ha det bäst!
 

Ta mig tillbaka!

 
Bilder tagna av Matilda och mig.
 
Hej!
Hoppas att ni har haft en toppen helg! Som ni har märkt har jag inte bloggat så mycket den här
veckan men det beror på att det var första veckan på abb och jag har helt enkelt inte haft tid .Livet kom
i mellan! Just idag har jag inte gjort så mycket förutom att sova,plugga och beställt två crystal bullets och en tröja.(Som ni får se sen) Idag är det också första september vilket känns tråkigt. Jag vill fortfarande inte att
sommaren ska vara slut än! Därför har jag tittat på massa bilder från Antigua och Barbuda idag .För att få
lite sommar känsla!