Where i belong

Bilder från helgen!
 
Direkt efter jobbet i fredags åkte jag upp till stugan med familjen. Vi gjorde nästan ingenting och bara njöt av vädret. Var så sjukt vindstilla också så det blev ingen vindsurfing denna gång. Efter att ha kommit hem idag så har jag redigerat och ätit ett helt kakpaket alldeles själv. Det är antagligen det ända jag kommer åstakomma idag,
vilket säger mycket om mig! 

Sommar lätt

 
Igår var jag med Mimmi, och eftersom det var lite för varmt ute så åkte vi och klättrade klättervägg. Det har gått några år sen jag gjorde det senast. Därför var det extra kul, jag klådde till och med mitt rekord åh allt. När det gäller att klätttra lutande. Borde klättra oftare. 
Sen åkte vi självklart och köpte massa godis och snapple. Till det såg vi Titanic, vilken kanske inte är så konstigt för det flesta men det var faktiskt första gången jag såg den någonsin. 
Nuvarande sitter jag och solar efter en dag på jobbet,
Hoppas ni har en fin kvällskvist! 
 

Day

Bild från kvällen!
 
Började dagen med att jobba, det var verkligen lugnt idag. Resten av dagen har jag suttit och redigerat bland annat. Till middagen åkte hela familjen ut på Gäddeholm och hade picknick. Sitter just nu och kollar på Dan and Phil på BBC radio. Imorgon är jag ledig så ska njuta av kvällen!

Is that all there is?

Bild tagen av mig.
 
I förrgår träffade jag Annorna! Vi badade, tältade och såklart brände oss ute i solen. Resten av veckan har jag i princip spenderat på jobbet. Igår kväll beställde hela avdelningen Thai mat vilket gjorde allting lite bättre. Nu ska jag  hoppa in i duschen så tills vidare, ha en bra kväll! 
 

A stack of cups

Bild tagen av mig.
 
Har jobbat några dagar nu på kvinnokliniken på sjukhuset. Har börjat komma in i det vilket är skönt. Efter jobbet 
drog jag ner på stan och fixade med lite saker. Köpte bland annat nya glas som passar bra nu på sommaren. 
Nu ska jag banne mig köpa pizza och njuta av mina två lediga dagar! 

Crushed flowers and rusty metal

 
 
Efter en rolig helg med vänner, sitter jag nu och förbereder mig inför imorgon. Ska nämligen börja jobba imorgon, är inte redo för det. Jag har nyligen börjat läsa en bok, åh ja man kan ju fråga sig varför. Boken heter iallafall Leva livet fullt ut, skriven av Eckhart Tolle. Vi får se om jag lyckas läsa ut den, men än så länge så skulle jag rekomendera den. Här ovan kan ni också se några hemgjorda badbomber som jag och Frida gjorde förra veckan. De är inte så vackra men luktar så gott. Ta hand om er!
 

Denna årstid

Bild tagen av mig.
 
Hallo, den senaste veckan har mycket hänt. Min syster kom hem från Nya Zeeland efter ett år som utbytesstudent.
Tror att jetlagen efter resan har lagt sig för alla nu, kände mig dock som en zombie förut. Det börjar kännas som riktig sommar nu, har till och med kunnat bada flera gånger. Idag var jag och bada på gunstagropen, älskar verkligen vattnet där! det är så himla klart. Klappade föresten en fisk också. Den var nära stranden och ja bara skulle prova klappa den på skoj, den var helt stilla och jag klappade den bara sådär. Så himla flummit den måste varit sjuk eller något. 
Min vlog från resan kommer nog upp någon gång under nästa vecka förresten. Som ni ser har jag också fått en ny instax polaroid kamera. Det är en helt annan känsla att få en bild i handen direkt, tycker om den jättemycket. 
Hoppas du får en toppenbra kväll!