Wanderlust

Bild tagen av mig.
 
Hej!
Jag hoppas ni alla har haft ett skönt lov än så länge. Jag har haft det toppen! Jag har träffat kompisar men annars har jag inte gjort så mycket lovet än förutom att jag har klippt mig och shoppat lite granna. Idag köpte jag också godis för över hundra kronor. Inte alls onyttigt.. men det är ju faktiskt halloween snart så!

Höstlov

 
Nu är det höstlov, gud så skönt!
Följ mig på tumblr! http://mooolly97.tumblr.com/  och http://goodgollys.tumblr.com/
 

Look at things differently.

Bilder från veckan!
 
Hejsan!
Idag har det typ varit en helt vanligt dag. Har gått i skolan och så. Men efter skolan åkte Anna och jag ner och köpte spicy hot och just nu sitter vi och pluggar lite. Har ett ganska stort franska test imorgon såå önska mig lycka till hehe. Anna, Hon ska också sova över här. Om en liten stund ska vi moffa gott och kolla film eftersom vi har sovmorgon imorgon för en gångs skull, sköönt!
 

Free yourself

Bild tagen utav mig!
 
Halloj!
Gud va snabbt den här veckan har gått, nästan för snabbt och i förrgår började det  ju snöa. Känns lite tidigt för vinter än. I morse vaknade jag ganska tidigt och hade fått nackspär, Inte så roligt . Har haft jätte ont typ hela dagen. Men en rolig sak jag gjorde i morse var att gå på yoga med Anna och Anna. Det var verkligen jätte skönt. Jag har också träffat Frida en kortis idag, just nu sitter jag och tar hand om min nacke men ska snart plugga lite granna. 

Laughing Out Loud

Bild tagen av mig.
 
Hej!
Förlåt för att jag inte har varit så aktiv på bloggen på senaste tiden men jag har haft så mycket för mig. Det har varit jätte mycket plugg senaste tiden men nu känns det äntligen som att jag kan andas lite. Igår köpte jag lite nya victoria secret saker som ni ser här ovan och idag har jag varit och shoppat med Frida. Jag köpte massa saker bland annat trännings kläder. Nu ska jag bara mysa och kolla på Laughing Out Loud!