Glas och glass

Bild tagen utav mig.
 
Innan jag blev sjuk förra veckan så hittade jag en massa gammla flaskor i garaget. Flaskorna har mina föräldrar hittat på havs botten då de dök. I samlingen fanns allt från parfym flaskor till mjölk flaskor och alla är runt hundra år gamla. Jag tyckte de var ur gulliga,så nu när det är vår varför inte ta fram dem.  
Idag är det som sagt måndag och bokstavligen det första jag sa i morse när jag blev väck var, varför väcker du mig?  vi har haft så mycket ledighet plus att jag varit sjuk så känndes bara så konstigt att gå till skolan. Överlevde iallafall mitt mutliga engelska nationella, vilket firades med glass. 

Rosig

 
Bilder tagna utav mig.
 
Har varit sjuk den senaste veckan och haft bihåleinflammation. Nu känns det dock bättre igen efter
en helg i stugan. Har bara tagit det lungt, fiskat, solat och pluggat. Nu ska jag hoppa in i duschen
 så ha en bra kväll!
 
 
 

Gyllene

Bild tagen utav mig
 
Nu när vädret är på topp så blev man tvungen att komma tillbaka till skolan. Det var iallafall roligt att träffa alla igen. Blev äntligen klar med mitt nationella tal idag, vilket var på tiden. Nu ska jag sätta mig i hammocken och äta äta ben and jerry!
 

Inte ett dyft

Bild från Antigua
 
De senaste dagarna har jag gjort absolut ingenting. Jag har varit sjuk med feber och haft ågest för att jag inte har kunnat göra saker. Idag är det ju påsk, glas påsk! Det känns dock inte som påsk vilket kan bero på att jag inte ätit någon påsk mat. Det är så frustrerande att vara sjuk för på ett sätt är man vrålhungrig, man vill dock inte äta så mycket, för allt smakar kartong. Nu ska jag läsa och sluta vara bitter, hoppas du får en grym påsk!
 

You can only see as far as you think

 Bilder tagna utav mig. 
 
Igår spenderade jag dagen med Anna aka "Sala" i Stockholm. Vi shoppade och åt en massa gott. Det var super härligt att åka på en liten utflyckt även om sj är så himla omständigt. Om ett litet tag så ska jag åka och träna, ha en bra dag!
 
 
 

I promise this will be worth something one day

Bild tagen av mig på käraste Frida 
 
Hej!
Hoppas ni har haft en grym helg. Igår var jag lite i extas då jag hittade ett ställe här i stan där de solde skittles och andra roliga mat saker från Usa. Idag har jag varit med Frida! vi tog en promenad och åt glass. En sak som hände under promenader dock var att vi blev överfallna av en hund. Vi bara vadrade runt helt obekymmrade och en bit bort gick en man med en hund. Så fort hunden fick syn på oss så började den springa rakt emot oss. Jag fick ju panik så vi bara backade och sedan stod helt stilla. Hunden hoppade till och med upp på mig, men vi bara stog helt fast frysna. Till slut kallade ägaren på hunden så den sprang bort. Säger bara det är olagligt, koppla era hundar så jag slipper få en hjärt attack haha. Nu ska jag lyssna på Dan and phill på BBC radio! 
 

Åh så vi har längtat!

 Hej!
Nu är det äntligen påsklov! dagen har varit super stressig med prov och debatt men nu är det påsklov. Kan
inte riktigt förstå det. För att starta lovet ska jag nu proppa i mig en massa pizza, ha en finfin kväll!
 
 

Kortslutning

Bild tagen utav mig.
 
Hej!
Ursäkta för risig uppdatering, men bättre sent än aldrig. I helgen var jag med Anna H åh Anna E och hade 
det super mysigt. Vi köpte en alldeles för dyr tårta bara för att och den smakade super gott! speciellt till frukost. Idag har jag hållit på att öva inför en presentation och pluggat med lite annat. Den här veckan är så sjukt jobbig, förstår inte varför skolan lägger allting precis innan loven. Just nu lägger jag in nya låtar på mobilen. Älskar när man har ny musik att lyssna på 🎶