Treat yo self

Bilder tagna utav mig.

Kom nyss hem från Sala där jag sov över hos Anna H med Anna EO. Igår var vi i stockholm och hade det as mysigt. Vi shoppade, åt glass i solen och gick självklart till science fiction bokhandeln. Sedan på kvällen åkte vi hem till Anna i Sala och slappa. Imorse blev det amerikanska pannkakor och solning på balkongen. 
Som ni kan se har jag också shoppat lite grejer den här veckan. Det blev en klänning från Topshop, en klänning från Mango, ett linne från Monki, ett grått linne från Zara, en tröja från made in Italy, en jumpsuit från Zara och till sist en bikini från Lindex. Så nu är jag banne mig redo för sommar! Ha en bra fredag! 

Right infront of my eyes

Mobilbilder från de senaste dagarna. 
 
I torsdags direkt efter vi slutat skolan flög jag ner med Anna S till Skåne och deras stuga. Var härligt att komma bort lite och komma närmare havet. Vi åt god mat, spela golf, gick lång strandpromenader, bakade cheese cake och mycket mer. Vi firade självklart påsk och letade påsk ägg som den tre åring man är. En av dagarna åkte vi in till Malmö och shoppade på emporia. Även om vi gick vilse ett antal gånger var det ändå värt det. Vi hittade också en väldigt fin pop up butik som skulle stängas om cirka tre månader, de hade iallafall jätte fina kläder vilket jag kan rekomendera om du är i de trakterna. Tror den hette Made in Italy. Idag har jag tränat och städat, nu ska jag äta lunch men om ett tag blir det ridning som gäller. Glad påsk!