Viridity

 
Vad jag hade på mig igår!
 
Har haft full spekat schema den senaste tiden. I helgen gjorde jag en massa plus att jag firade Salas aka Annas födelsedag. Har bara fem prov den här veckan sen är det inget kvar innan sommar lovet! känns som jag redan har tagit lov dock. Även om jag älskar att det är fint väder äntligen så är det lite halv surt att sitta inne och plugga då. För att motivera mig har jag försökt att lägga skittles i mina böcker för att försöka motivera mig, men det har inte funkat så bra.. och nu är alla slut. Ska gå och leta efter något annat som kan motivera mig nu, ha det toppen!
 

La lune et les Étoiles

 
Bilder tagna utav mig. 
 
I helgen var jag i stugan och gjorde det vanliga. Fiskade,elda och pluggade. Även om det regnade en del så var det mysigt. Den här veckan har jag fyra prov så det är fult upp hela veckan. Just nu håller jag på att måla naglarna, vilket jag inser är ganska onödigt. För vi ska spela rugby på idrotten imorgon. Aja nu ska jag fortsätta vara onödig!
 

"Holy Moly, me-oh-my, You´re the apple of my eye"

Bild tagen utav mig.
 
Har haft väldigt dålig uppdatering på sistonde men har varit fullrulle med annat. Idag har jag varit i skolan som vanligt och det är så mycket just nu. Tror det är runt nio prov kvar på två veckor, helt sjukt! Har pluggat en massa i eftermiddag vilket är något i alla fall. I helgen såg jag en så sjukt bra film "blackfish" kan verkligen rekomendera. Igår så kom äntligen mina nya skor till sommarn. Så hoppas det slutar regnar så att jag kan börja andvända dem!