Black leather and old shirts

Fotograf; Peter Eidenberg
 
Som nästan alla andra har så har också jag råkat ut för en höst/vinter förskylning, så stannade hemma idag.
Borde plugga mer men är man sjuk så är man. Några random filmtips såhär när man är sjuk- Moonrise kingdom, eller någon riktigt julig film då det börjar närma sig den tiden. Take care!

En bok, flera tåg

 

Mobilbild från tåget
 
Har inte varit så aktiv här på bloggen den senaste tiden, har faktiskt till och med hunnit fylla 17. Vilket är helt känns helt galet. 
Nu efter en vecka full med prov och presentationer så är jag nu påväg mot andra "äventyr".Sitter just nu på tåget påväg mot Trollhättan där jag ska gå på filmfestival. Min systrami är nämligen med och tävlar, så tänkte därför hänga med. Alltid kul att komma bort lite och bo på hotell. Innan allt mitt batteri på mobilen tar slut, så ha det bra!

Flourish

En av mina favortit bilder jag tog i Nya Zeeland.

Länge sen sist, allt bra? den här veckan har inte vart alltför stressfull. I fredags efter skolan blev det gym med Annorna. Igår fotade jag och sen på kvällen var jag med Mimi. Vi tog det bara lungt, jag lärde
mig åka pennyboard äntligen och sen åt vi en massa cookie dough. Behövdes verkligen då det börjar bli kallt och vinter likt ute, får en dock att sakna fina vintern i Nya Zeeland. 

Flow

Bilder tagna utav Anna.
 

Slow & Steady

Bild tagen av mig.

Och så var höstlovet över, vart gick tiden vägen? Förra helgen var jag ute i Sala i Annas stuga. Inget internät, ingen tv men det var supermysigt att bara göra ingenting. Resten av veckan har jag gjorde allt möjligt som att ha
UF-möten,Tränat, badat på kokpunkten och mycket mer. Igår firades också Halloween, detta år var jag FBI.
Hare makalöst!